UW MOBILITEIT TEN TIJDE VAN CORONA Ons antwoord op veel gestelde vragen met betrekking tot uw (nieuwe) Opel.

Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Daarom geven we u in dit artikel antwoord op de vragen die u aan ons gesteld heeft.

Is de showroom van Opel Gilze open of niet?

De showroom is voor occasions en nieuwe auto's geopend met aangepaste tijden. 
Openingstijden showroom: Dinsdag en donderdag van 13 - 16 uur en zaterdag van 10 - 14 uur.
Gezien de snelle ontwikkelingen adviseren we uw bezoek aan onze showroom vooraf aan te kondigen De werkplaats is geopend volgens de normale tijden


Is het wel veilig om langs te komen?

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u echter verzekeren dat ons Opel dealernetwerk alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft getroffen om uw gezondheid te beschermen.

Onze hele organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Ook in de werkplaats nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen. Daarnaast zijn eventuele medewerkers met lichte klachten geacht thuis te blijven. Mocht u zelf ook klachten hebben dan willen we u ook verzoeken om niet langs te komen. We kunnen in dit geval al uw vragen online en per telefoon beantwoorden.


Ik kan niet langskomen, maar ik heb een vraag of wil meer informatie

We zijn op verschillende manieren bereikbaar indien u niet naar de showroom kunt komen. Uiteraard kunt u alle informatie raadplegen op onze website, maar mocht u liever persoonlijk contact hebben, dan zijn onze verkoopadviseurs bereikbaar via verkoop@autoweterings.nl . Zij zullen u met alle plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto.


Ik heb een nieuwe auto besteld, hoe zit het met levering?

Aangezien de levering van uw nieuwe Opel afhankelijk is van het moment waarop en het type auto dat u besteld heeft, willen we u vragen contact met ons op te nemen; wij kunnen u hier meer informatie over verstrekken. Op een later tijdstip kunnen we u op de hoogte brengen omtrent de details van uw bestelling. 


Mijn auto heeft reparatie / een servicebeurt nodig, kan ik gewoon langskomen?

Werkplaats afspraken kunnen gewoon doorgaan. In de werkplaats nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht ter voorkoming van verspreiding van het virus.


Is levering aan huis mogelijk?

Heeft u een nieuwe auto besteld en wordt die binnenkort afgeleverd? Neemt contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele levering aan huis.