Werkplaats.

Vrijwel al onze werknemers werken al jaren bij ons, drie van onze medewerkers zijn al meer dan 25 jaar bij ons in dienst. Mensen die u en uw auto kennen en u dus de beste service kunnen bieden.
Uiteraard voldoen we ruimschoots aan alle eisen om erkend Opel reparateur te zijn op het gebied van opleiding en ervaring. Daarnaast hebben onze mensen ruime ervaring in het onderhoud van diverse andere merken.

Ook voor uw APK-keuring bieden we u een uitstekende service. We hebben meerdere APK keurmeesters in dienst zodat u altijd snel geholpen kunt worden.

Als erkend Opel reparateur bieden wij u de unieke Opel Assistance plus mobiliteitsgarantie aan voor Opels door ons onderhouden. Dit is een levenslange mobiliteitsgarantie voor heel Europa, telkens geldig tot de volgende onderhoudsbeurt of maximaal één jaar (verlenging na elke onderhoudsbeurt).

Autobedrijf Weterings is een STEK-erkend bedrijf, wat betekent dat wij de deskundigheid in huis hebben om vakkundig met uw auto-airco om te gaan. Uitsluitend STEK-erkende bedrijven mogen een volledige service aan uw auto-airco verrichten.

Bij onderhoud geven we u gratis een leenauto mee, u betaalt alleen de brandstof.

Openingstijden werkplaats

ma t/m vrij:
zaterdag:
zondag:

07:45 - 18:00 uur
09.00 - 12.00 uur
gesloten


Wilt u nu direct een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt? Klik dan hier.