Acquire

Grandland X Hybrid

Advies rijklaarprijs vanaf € 41.449 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe plug-in hybride van Opel: met voorwiel- of vierwielaandrijving.

AANBOD

Profiteer van een gratis upgrade naar de Business Executive uitvoering!

Liefhebbers van echte luxe profiteren nu tijdelijk van een gratis upgrade van de Business uitvoering van de Grandland X Hybrid naar de rijk uitgeruste Business Executive uitvoering. Deze luxe Business Executive lijn is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en is standaard voorzien van opties die het leven makkelijker maken. Uw voordeel kan hierbij oplopen tot € 3.000!

Stap nu in de Grandland X Hybrid voor de prijs van een Grandland X met benzinemotor!

De Grandland X Hybrid is tijdelijk in prijs verlaagd. Zo stapt u nu in een nieuwe Grandland X Hybrid voor de prijs van een Grandland X automaat met 1.6 benzinemotor met een netto bijtelling vanaf € 265 per maand!

Een nieuwe Grandland X hybrid vanaf € 529 per maand via Opel Private Lease!

Met Opel Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Opel. In het maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen. Zo weet u precies wat u per maand betaalt aan uw nieuwe auto en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventueel aanvullende kosten zoals verzekeringen en onderhoud.

Online bestellen
Gemak dient de mens. Vanaf nu is uw nieuwe Opel vanuit uw luie stoel te bestellen via de Online Bestelmodule. Stel uw droomauto samen en bestel uw nieuwe Opel online.

Profiteer van extra voordeel met de Beste dealkorting!

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan snel een bezoek aan de onze showroom voor de beste deal! Want u krijgt nu tijdelijk tot wel €1.000 beste dealkorting op een nieuw te bestellen Opel.

Direct rijden?
Dat kan! Bekijk snel onze aantrekkelijke voorraadmodellen.GALLERIJVIDEO'SPrijslijst en Brochure Bekijk prijslijst en brochure

Zelf ervaren? Plan direct uw proefritONTDEK OOK ONZE ANDERE MODELLEN

Opel Ampera-e

Ontdek de Ampera-e

Nieuwe Opel Corsa-e

Ontdek de nieuwe Corsa-e

Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X

Nieuwe Opel Insignia

Ontdek de nieuwe Insignia