Acquire

Nieuwe Mokka-e

Advies rijklaarprijs vanaf € 34.399 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Mokka-e

Vanaf € 34.399

of € 450 /mnd via Opel Private Lease

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

Tijdelijk extra veel voordeel op Private Lease

Met Opel Private Lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Opel. In het maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen. Zo weet je precies wat je per maand betaalt aan jouw nieuwe auto en hoef je je geen zorgen te maken over eventueel aanvullende kosten zoals verzekeringen en onderhoud. Profiteer deze maand van €10 korting op je maandtarief als je jouw nieuwe Opel online besteld!

Bestel direct online

EXTERIEUR /

De nieuwe Mokka-e belichaamt met zijn futuristische design de toekomst van Opel. Van zijn robuuste crossover-silhouet tot de krachtige nieuwe belettering op de achterklep: elke lijn benadrukt zijn zelfverzekerde karakter. Met zijn baanbrekende styling onderscheidt de Mokka-e zich direct duidelijk van de massa.

ONGEKEND STIJLVOL /

De Mokka-e is standaard al voorzien van indrukwekkende velgen, maar wie meer wil, heeft de keuze uit stijlvolle 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen. Perfecte accessoires om je Mokka-e helemaal af te stemmen op je persoonlijke stijl.

INTERIEUR /

Ontdek Duitse engineering met een nieuwe, heldere designtaal, waarin 'less is more' tot het uiterste is doorgevoerd. Het interieur ademt daardoor een rust die tot een compleet nieuwe rijervaring leidt, wat nog versterkt wordt door unieke bekledingen en decoratie-elementen.

Bestel jouw nieuwe nieuwe Mokka-e direct online via Opel Private Lease

Direct online bestellen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Stel direct online jouw nieuwe Opel nieuwe Mokka-e samen

Stel samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa-e

Ontdek de Corsa-e

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka

De Opel Grandland X Hybrid

Ontdek de nieuwe Grandland X Hybrid